A 6-a Conferință de Nutriție și Dietetică cu participare internațională:

NUTRIȚIE, POSTUROLOGIE, SĂNĂTATE GENERALĂ ȘI ORALĂ – ABORDARE INTERDISCIPLINARĂ

10-11 Mai 2019 , Târgu Mureș

organizată de

Colegiul Medicilor Dentiști Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș

Asociația Română de Nutriție și Dietetică

Centrul Lifestyle Herghelia

Perioada: 9 -11 mai 2019

Locație: Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară, UMFST

Participanți (estimativ): 300 persoane

Cea de a 6-a Conferință de nutriție și dietetică cu participare internațională: NUTRIȚIE, POSTUROLOGIE, SĂNĂTATE GENERALĂ ȘI ORALĂ – ABORDARE INTERDISCIPLINARĂ, va avea loc în acest an, printr-o colaborare multidisciplinară, nutriționiști și dieteticieni, medici dentiști, medici, farmaciști, la Târgu Mureș, în perioada 9-11 mai  2019.

 

Acest eveniment, urmărește dezvoltarea unui sistem integrat de abordare a problemelor de comportament alimentar, de sănătate nutrițională și generală la care se adaugă cele legate de sănătatea aparatului dento-maxilar, ca element de noutate. Conferința oferă un mediu de promovare și susținere a echipelor multidisciplinare și a rolului serviciilor dieteticianului în cadrul acestora.

Continuarea seriei anuale a conferințelor de nutriție și dietetică urmărește punerea unei noi cărămizi pentru consolidarea relațiilor între nutriționiști-dieteticieni și specialiștii din domeniul sănătății precum și a imaginii potențialului colaborativ din peisajul medical, asupra îmbunătățirii sănătății populaționale.

Susținerea prezentărilor și atelierelor de lucru va fi asigurată prin participarea lectorilor invitați de la alte universități și centre de specialitate din țară și străinătate, fiind estimat un număr de aproximativ 300 de participanți, dentiști, nutriționiști și dieteticieni, medici de familie, farmaciști, cu diseminarea rezultatelor științifice prin expuneri și publicații de actualitate.

Echipa organizatoare urmărește și prin acest eveniment atingerea obiectivelor permanente, de îmbunătățire a cunoștințelor teoretice și de aplicare a lor în practica nutriționiștilor și dieteticienilor, oferind noi perspective de colaborare pentru îngrijirea sănătății umane.

În cel mai scurt timp, o să anunțăm detalii despre taxele de participare, programul conferinței precum și metode de inscriere.

Vă așteptăm!

Cu deosebită considerație,

Nutr.Diet.dr. Florina Ruța,

Președinte ARoND