Dragi colegi,
 
Lansam un nou apel de a va inscrie in una din cele doua asociatii ARoND sau ADR. Acest lucru este important deorece trebuie sa figurati inscrisi in asociatie si pentru ca a venit momentul unui efort comun pe ultima suta de metri, in rezolvarea ultimelor cerinte aferente reglementarii profesiei de dietetician.
 
Asa cum foarte bine cunoasteti ARoND nu a cerut pana in prezent nici o taxa de inscriere, dar in acest moment ne gasim in imposibilitatea de a continua procesul legislativ fara bani. Ma adresez in special absolventilor, dar si masteranzilor si studentilor sa facem toti un efort comun, minim, pentru a obtine beneficii maxime in interesul tuturor. Toti cei care au lucrat pana acum la lege, in ultimii trei ani, pe langa faptul ca au investit timp si munca si-au suportat singuri cheltuielile care s-au impus in diverse situatii. Acum conteaza mai mult ca oricand ca fiecare dintre noi, sa contribuie la realizarea acestei legi, pentru ca definitivarea ei ne va ajuta pe toti sa profesam in aceasta specializare. Ar fi pacat ca dupa 5 ani de studii si bani investiti sa nu reusim sa ne continuam activitatea profesionala si sa nu valorificam imensul beneficiu de a fi obtinut in sfarsit o lege a dieteticienilor.
 
Pentru buna continuare a activitatii care se impune pentru definitivarea reglementarii legislative, va rog sa nu ignorati acest mesaj. Asteptam implicarea voastra prin inscrierea in una din cele 2 asociatii pana la data de 15 martie 2016.
 
Va multumesc.
 
Victoria Rus,
victoria.stere@yahoo.com
Informatii: victoriarus91@yahoo.com
https://nutritiedietetica.ro/anunt-taxe-de-inscriere-si-cotizatii-ale-membrilor-arond