Dragi colegi dieteticieni,

Dupa cum bine stiti, legea dieteticianului a fost votata, am trecut de un pas important, acum urmeaza sa intocmim “Normele metodologice de aplicare a legii si ale Colegiului Dieteticienilor”, iar asta presupune anumite costuri, pentru anumite persoane (de ex. un jurist, avocat) care ne vor ajuta sa realizam urmatorii pasi pentru definitivarea reglementarii profesiei noastre.

Iar pentru asta, avem nevoie de ajutor. Asociatiile ADR si ARoND va invita sa va inscrieti in una din asociatii (alegerea proprie) pentru ca din taxele de inscriere si cotizatii sa reusim sa strangem suma necesara realizarii acestor pasi.
De acum, taxele sunt aceleasi in cazul ambelor asociatii.
Taxele de inscriere si cotizatia de membru sunt:
Pentru absolventi:
Taxa de Inscriere: 100 RON (platibil o singura data la inscriere, reprezantand taxa de inscriere si cotizatia pe semestrul I)
Cotizatia de membru: 100 RON/an (platibil in 2 transe (50 lei) – sem I-15 Noiembrie/Sem. II-15 Martie)
Pentru studenti: doar Cotizatia de membru: 40 RON/an (platibil in 2 transe – 15 Noiembrie / 15 Martie)

Pentru absolventi de master (fara licenta in nutritie si dietetica): doar Cotizatia de membru: 40 RON/an (platibil in 2 transe – 15 Noiembrie / 15 Martie)

Aboslventii/studenti din Tirgu-Mures, sunt rugati sa mearga la UMF, la etajul 3, Lab. de   Nutritie, pentru achitarea taxei de inscriere/cotizatie, intre orele 9-14, de luni pana vineri. Persoanele care nu sunt din Tirgu Mures, pot plati taxa prin transfer bancar.

ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE. Se realizează prin transfer bancar: ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, RO13RZBR0000060014618641 deschis la Raiffeisen Bank (specificand numele si taxa de inscriere/cotizatie).

Pentru inscriere este necesara si o copie dupa Cartea de identitate, care se poate trimite la adresa: victoria.stere@yahoo.com

Inscrie-te pe: https://nutritiedietetica.ro/inscrie-te-in-arond