Asociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, vă aduce în atenție manifestarea științifică din domeniul „Nutriție și Dietetică” care va avea loc în intervalul 1-4 noiembrie 2017.

        Această manifestare va include două Conferințe, prima fiind A 5-a Conferință a Dieteticienilor cu participare internațională “Obezitatea la copil – actualități, implicații și perspective de preventie și tratament”, în zilele de 1-2  noiembrie, urmată de a doua  având drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor de nutriție oferite sportivilor, Conferința Internațională  “Cercetări transdisciplinare în kinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă” (cu specific pe domeniile Nutritie, Balneofiziokinetoterapie și Educație Fizică și Sport, detalii suplimentare pe www.cnns.nutritiedietetica.ro), în zilele de 3-4  noiembrie 2017.

          Aducerea celor două manifestări științifice sub umbrela unui singur eveniment, urmărește practic dezvoltarea unui sistem integrat, de abordare multidisciplinară atât a problememelor de sănătate cât și a celor legate de activitatea sportivă.

          Nutriționistul și kinetoterapeutul, dețin roluri distincte, dar inseparabile în obținerea și menținerea atât ai parametrilor stării de sănătate cât și ai parametrilor de performanță sportivă. Ca urmare, activitatea profesională a tuturor celor implicați în asemenea manifestări științifice va dobândi valențe crescute de eficiență și profesionalism. Aceasta va putea fi observabilă în îmbunătățirea managementului sanitar și al activităților sportive de nivel competițional înalt.

          Mai multe detalii despre vor fi prezentate în curand pe site-ul ARoND (www.nutritiedietetica.ro și www.cnns.nutritiedietetica.ro). 

In atentia participantilor!
  • Colegiul Medicilor din Romania acorda 9 credite EMC pentru participantii la Conferinta Nationala de Nutritie si Dietetica, din 1-2 noiembrie 2017!
  • Colegiul Farmacistilor din Romania acorda 18 credite EFC pentru participantii la ambele conferinte din perioada 1-4 noiembrie 2017 (Conferinta de Nutritie și Dietetica + Conferința de Nutritie Sportiva).
  • OAMMR acorda 12 credite EMC  pentru participantii la Conferinta Nationala de Nutritie si Dietetica, din 1-2 noiembrie 2017!

Comitetul științific și organizatoric – Conferința Dieteticienilor: Descarca aici

Comitetul științific și organizatoric – Conferința de Nutriție Sportivă: Descarcă fișier

Descriere eveniment: RO: Descarcă fișier–   ENG: Download file 

Informații despre abstract/taxa de participare: Descarca fisier

Achitarea taxei se poate realiza si la fata locului, la inceperea manifestarii.

Dimensiune Poster: A1, max. 594mm x 841mm, in format tiparit.

Link inscriere conferinta: https://www.nutritiedietetica.ro/inscrie-te-acum

Program Conferința Dieteticienilor cu participare internațională “Obezitatea la copil – actualități, implicații și perspective de preventie și tratament”: Click aici

Suplimentul de Abstracte, Revista Acta Medica Marisiensis poate fi descarcat de aici: Click aici

Sponsor principal: Herbalife Nutrition

 

Parteneri:  

            

Date de contact:

Drd. Rus Victoria, victoria.rus@nutritiedietetica.ro 

Sef lucr. Ruta Florina, florinaruta24@gmail.com

X
- Enter Your Location -
- or -