ANUNT!

În situatia actuala indusa de pandemia cu SARS-CoV-2, organizatorii evenimentului au decis amânarea celei de a 7a Conferinţe Naţionale de Nutritie si Dietetica cu tema Nutriție Integrată – Apiterapie și alimente funcționale, programata pentru perioada 7-9 mai, in Targu Mures. 

Propunem reprogamarea acestei manifestari stiintifice pentru o data ulterioara. Vom reveni cu amanunte cat mai curand posibil.

Conferinţa este organizată sub auspiciile UMFST, Asociatia Romana de Nutritie si Dietetica din Targu Mures (ARoND), Societatea Română de Apiterapie, Asociația Medicilor Medicină Generală – Medici de Familie Mureș, Colegiul Medicilor din judetul Mureș si Colegiul Farmaciștilor din judetul Mures.

Comitetul de organizare

 

 

A 7-a Conferință Națională de Nutriție și Dietetică Nutriție Integrată – Apiterapie și alimente funcționale” organizată de

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș

Asociația Română de Nutriție și Dietetică
Societatea Română de Apiterapie
Asociația Medicilor Medicină Generală – Medici de Familie Mureș
Colegiul Medicilor din judetul Mureș
Colegiul Farmaciștilor

Perioada: 7-9 mai 2020
Locație: Târgu Mureș, FacuLtatea de Farmacie, UMFST
Participanți (estimativ): 150 persoane

Cea de a A 7-a Conferință Națională de Nutriție și Dietetică “Nutriție Integrată – Apiterapie și alimente funcționale”, va avea loc în acest an, printr-o colaborare multidisciplinară (medici, farmaciști, nutriționiști și dieteticieni, apiterapeuți),  la Târgu Mureș, în perioada 7-9 mai  2020.

Ne-am propus și în acest an ca, printr-un program științific generos și de actualitate, să dezvoltăm o platformă educațională valoroasă pentru participanții noștri: nutriționiști, dieteticieni, apiterapeuți, medici și farmaciști, cu experiență practică în domeniu, lideri de opinie și cercetători.

Sperăm, astfel, că manifestarea va constitui un bun prilej de informare și perfecționare, dar și de relaționare informală și stabilire a unor legături frumoase între specialiști.

Continuarea seriei anuale a conferințelor de Nutriție și Dietetică, urmărește punerea unei noi cărămizi pentru consolidarea relațiilor între nutriționiști-dieteticieni și specialiștii din domeniul sănătății precum și a imaginii potențialului colaborativ din peisajul medical și conex, asupra îmbunătățirii sănătății populaționale.

Susținerea prezentărilor și atelierelor de lucru va fi asigurată prin participarea lectorilor invitați de la UMFST dar și de la alte universități și centre de specialitate din țară și străinătate, fiind estimat un număr de aproximativ 150 de participanți, cu diseminarea rezultatelor științifice prin expuneri și publicații de actualitate.

Echipa organizatoare urmărește prin acest eveniment atingerea obiectivelor permanente, de îmbunătățire a cunoștințelor teoretice și de aplicare a lor în practică, oferind noi perspective de colaborare pentru îngrijirea sănătății umane.

Vă așteptăm, așadar, la sesiunile conferinței, pentru a lua parte la un dialog dinamic, interdisciplinar, cu personalități de renume din domeniul apiterapiei și fitoterapiei.

Vom reveni în curând cu detalii despre program și locația definitivă.

Cu deosebită considerație,

Nutr.Diet.dr. Florina Ruța,

Președinte ARoND


INFORMAȚII INSCRIERE

Inscrierile se fac pe site-ul asociației ARoND, până în data de 1 aprilie.
Link formular inscriere: Click pentru inscriere

PUBLICARE REZUMATE

Pentru participanții care doresc să se înscrie cu rezumat, vă recomandăm să pregătiți Abstractul și  ePosterul după modelele de mai jos (înlocuind datele și iconografia existentă în model cu datele studiului dvs. și păstrand principalele subcapitole ale abstractului/metodologiei de cercetare).
Abstractele trimise se vor publica într-un volum rezumate cu ISSN al Revistei Acta Medica Marisiensis (indexată BDI), și se vor prezenta în Secțiunea de Postere. 
Secțiunea de postere va fi împărtită în două categorii: 
  • e-Postere pe specificul temei Conferinței.
  • e-Postere Varia (diferite teme).
Model  Abstract: Descarca Document Template
Model e-poster: Descarca Model e-Poster
Posterul pregătit în format electronic va rog sa il trimiteți până la data de 29 aprilie pe adresa: victoriarus91@yahoo.ro.

TAXE DE PARTICIPARE
Taxa de participare
Studenți: 50 lei
Dieteticieni – nutriționiști: 100 lei
Medici (rezidenți, specialiști, medicină de familie): 100 lei
Asistenți medicali: 80 lei
Farmaciști: 100 lei
Apiterapeuți: 80 lei
Participanți fără pregătire medicală: 50 lei
Taxa se poate achita la fața locului, în ziua conferinței, sau prin transfer bancar: ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, RO13RZBR0000060014618641 deschis la Raiffeisen Bank (specificând numele și taxa de înscriere conferință). Dovada plății se va prezenta la biroul de înscrieri în ziua conferinței.