Dragi colegi,

Cu emoție și bucurie, dorim să vă comunicăm vestea cea bună: Legea Dieteticianului a fost votată!
Putem considera ziua de astăzi, 07 octombrie 2015, ziua de naștere a profesiei de Dietetician în România sau de ce nu, pe viitor, Ziua Națională a Dieteticienilor din România, o zi în care dieteticienii sunt recunoscuți legal, după o lungă așteptare si nenumărate demersuri pentru recunoașterea noastră.

Această reușită, rezultatul muncii dieteticienilor aparținând celor două asociații profesionale ARoND Tîrgu-Mureș și ADR Cluj demonstrează încă odată că “Și cei slabi, dacă-s uniți, devin puternici” (Friedrich von Schiller), astfel vom putea trece și în viitor peste obstacolele care vor mai apărea în calea noastră.

Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în demersul legislativ și au sprijinit Dieteticienii, de-a lungul celor trei ani de când am demarat procesul de recunoaștere legală, și fără sprijinul cărora munca noastră încă nu ar fi avut roade.

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT DIAETETICA!

Categories: Anunțuri

Related Posts

Anunțuri

Tabară de scolioză: ScoliCamp – ARoND, Tîrgu Mureș, 6-12 august 2017

                                                                    Prima Tabără de Scolioză ediția a II-a Read more…

Anunțuri

Manifestare științifică în domeniul nutriției și dieteticii, 1-4 noiembrie 2017 Târgu Mureș, Hotel Imperial

 Asociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, vă aduce în atenție manifestarea științifică din domeniul „Nutriție și Dietetică” care va avea loc în intervalul 1-4 Read more…

Anunțuri

Ghid disciplina de Nutritie – Ghid Alimentatia in colectivitati

Descarca aici: Ghid practic Alimentație in Colectivități_Tarcea Monica (1) Cartea de “Nutritia Sportivului” autori: Conf. Dr. Tarcea Monica, Martin Adrian Stefan –  se poate cumpara accesand link-ul: http://librarie.umftgm.ro/catalogsearch/result/?q=Nutr  

X
- Enter Your Location -
- or -