ARoND este partenera asociata în proiectul Connected4Health (C4H) – „A Medical and Humanities-Based Approach to Navigating Obesity and Eating Disorders in Young People” parteneriat strategic Erasmus+ promovat de către UMFST “G.E. Palade “din Târgu Mureș, alături de alți șase parteneri europeni din Italia, Portugalia, Spania, Lituania, Cehia și Serbia. Proiectul care se derulează pe parcursul a doi ani (2022-2024) își propune să genereze cunoaștere și să formeze deprinderi de predare și învățare autonomă printr-o abordare transdisciplinară medicală și umanistă a tinerilor cu obezitate și tulburări de nutriție (bulimie, anorexie), afecțiuni severe dar în același timp și sensibile, cei afectați fiind deseori stigmatizați din din cauza lor.

Rezultatele proiectului vor fi accesibile tuturor celor interesati: cadre didactice, nutriționiști, medici, studenți și vor cuprinde:

a) un manual intitulat – Perspective culturale și istorice asupra obezității și tulburărilor de alimentație,

b) programă analitică și resurse educaționale pentru cursul: Abordare multidisciplinară a tinerilor cu obezitate și tulburări de alimentație, c) pachet de formare autonomă și evaluare online – Managementul eficient al tinerilor cu obezitate și tulburări de alimentație.

Rezultatele proiectului sunt accesibile tuturor celor interesati și vor putea fi accesate AICI
Link online: https://connected4health.pixel-online.org/index.php