Prima Tabără de Scolioză ediția a II-a

Pentru prima dată în România, tinerii cu scolioză pot participa la o Tabără de Scolioză, inițiată de OrtoProfil România, pe lângă terapia specifică având ocazia să învețe cum să trăiască într-o relație de prietenie cu corsetul, să primească mai multe informații despre problemele lor de sănătate și să participe la un grup de suport, moderat de către un psihoterapeut. În perioada perioada 7-12 August 2017 se organizează ediția a II-a taberei la sediul central OrtoProfil din Târgu Mureș.

Tabăra ScoliCamp 2017 este organizată de către OrtoProfil în parteneriat cu Terapia Pentru Mișcare, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și cu sprijinul Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, AroND-Asociația Română de Nutriție și Dietetică, Revista Health, M&CO Training, Academia Velo,  Pastel Graph, GrafisART, BBImage, eGraphix, Zeppelin Bistro, Arena Hotel, Solaris, Hotel Concordia, Apollo Welness Club, Pensiunea Isuca, Big Mama, Duda Trans, și Aqua Day Spa.

Pe parcursul a cinci zile, fetele vor urma un program personalizat ce cuprinde pe lângă activități de informare și socializare, jocuri și activități sportive, ședințe de fizioterapie și psihoterapie și vizita atelierului, unde vor află cum se confecționează un corset și care este rolul său în tratamentul scoliozei.

Mai multe informații despre scolioză și despre programul taberei puteți obține online accesând pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/scolicamp.

Informatii si program: Informatii despre ScoliCamp