INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 de către Colegiul Dieteticienilor din România în cadrul procesului electoral organizat pentru desemnarea primelor organe de conducere: Informare GDPR + Consimtamant prelucrare

 

 

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE ASOCIATIA ROMANA DE NUTRITIE SI DIETETICA

 1. Generalități

Vă rugăm citiți cu atenție următorii termeni și condiții de utilizare și următoarele clauze de exonorare de răspundere înainte de a folosi acest website. Prin utilizarea acestui website vă supuneți Termenilor și Condițiilor de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni nu aveți dreptul de a folosi acest website.

Asociația Română de Nutriție și Dietetică  își rezervă dreptul, ca la orice oră, să modifice, altereze sau actualizeze acești termeni și condiții de utilizare iar dumneavoastră, ca și utilizator, trebuie să vă supuneți acestor modificări, alterări sau actualizări. Vă rugăm să verificați acești termeni periodic.

Dacă aveți întrebări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: florinaruta24@gmail.com sau  ne puteți contacta telefonic la numarul de telefon: 0752332593

 1. Drepturi de autor

Toate materialele întânite pe acest website aparțin Asociația Română de Nutriție și Dietetică. Dumneavoastră puteți viziona conținutul acestui website pe ecran însă nu aveți dreptul de a copia, reproduce, republica, posta, difuza, transmite sau folosi acest conținut decât cu scop  non-comercial, personal sau educațional. De asemenea, dumneavoastră vă angajați să nu adaptați, alterați sau creați nici un conținut derivativcelui prezentat pe acest website decât în scop non-comercial, personal sau educațional. Orice altă ultizare a conținutului acestui website necesită permisiunea specială a Asociației Române de Nutriție și Dietetică.

 1. Date personale

Asociația Română de Nutriție și Dietetică nu va colecta prin acest website nici o informație cu caracter personal care ar putea să vă identifice (ex. nume, adresă, număr de telefon, e-mail), cu excepția celor oferite de dumneavoastră în mod voluntar.

În acest caz, datele vor fi folosite de către noi pentru a administra cererea/donația dumneavoastră și pentru a vă putea informa legat de serviciile, activitățile și proiectele în legătură cu care ați solicitat informații.

Nu vom împărtăși informațiile dumneavoastră cu terțe părți în scopuri de marketing decât cu consimțământul dumneavoastră. Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră cu terțe părți dacă:

 • aceste informații sunt necesare pentru buna funcționare a organizației noastre; sau
 • este necesar să protejăm organizația sau beneficiarii noștri; sau
 • este necesar să ne protejăm împotriva unor activități fraudulente actuale sau suspectate; sau
 • suntem obligați de lege să facem acest lucru; sau
 • avem consimțământul dumneavoastră.
 1. Drepturile dumneavoastră

Puteți, în orice moment:

 • solicita detalii sau chiar o copie a informațiilor personale pe care le deținem;
 • să vă retrageți acordul pe care l-ați furnizat anterior pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 • solicita corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le avem în legătură cu dumneavoastră;
 • solicita să restricționăm prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale în anumite moduri; sau
 • obiecta prelucrarea specifică a informațiilor dumneavoastră personale.
 1. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale

Păstrăm informațiile personale doar atât cât este rezonabil legal sau pentru buna funcționare a organizației.

În stabilirea perioadelor de păstrare a datelor, Asociației Române de Nutriție și Dietetică ia în considerare reglementările privind protecția datelor, legislația locală, obligațiile contractuale și așteptările și cerințele bazate pe natura relației cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică.

Categories: Anunțuri